Emma Salokoski & Kalevi Louhivuori’s Free Fall

Eri musiikkilajien kanssa viihtyvä Emma Salokoski on helsinkiläissyntyinen

laulaja-lauluntekijä, musiikillinen kameleontti ja monipuolinen tulkitsija. Emman ura laulajana alkoi vuonna 1998, ja hän on tehnyt yhteistyötä maamme eturivin muusikoiden kanssa niin Suomessa kuin ulkomailla. Emma Salokoski säveltää ja sanoittaa usein laulunsa, ja hänen musiikkiaan on esitetty myös useissa teatteri- ja tanssiproduktioissa. Vuonna 2006 hänet valittiin Emma-gaalassa vuoden naissolistiksi. Emma Salokoski Ensemblen Kaksi mannerta -albumi on myynyt kultaa, ja vuonna 2010 julkaistun kappaleen Veden alla -videota on katsottu YouTubessa yli neljä miljoonaa kertaa.

Tämä Free Fall -ilta on Emma Salokosken musiikillinen elämänkerta uran alusta tähän päivään – miten hänestä on vuosien kuluessa tullut sellainen artisti, kuin hän nyt on. Emma esittää uraansa merkittävästi vaikuttaneiden esiintyjien musiikkia omien kappaleidensa lisäksi ja kertoo, miksi kyseiset laulut ovat olleet hänelle niin merkityksellisiä. Free Fall on vapaapudotus Emma Salokosken musiikilliseen minään – syvälle luotaava vierailu hänen sieluunsa.

Emma Salokosken kanssa lavalle nousee Free Fall Collective, jossa soittaa Suomen eturivin huippumuusikoita trumpetisti-säveltäjä Kalevi Louhivuoren johdolla. Luvassa on eri musiikkilajien monipuolista hehkutusta.

 

Osta liput tapahtumaan

Lippuja myös ovelta klo 18:00 alkaen (show time 19:00) – Liput 28€ (sis. käsittelykulut)

Date

elo 15 2020
Expired!

Time

18:00 - 22:00