Free Fall Festival 19.-21.8.2021

Haluatko tarjota itsellesi hyvän runsaan kattauksen menevää musiikkia – jazzia, soulia, funkia, rytmimusiikkia… – osta liput Free Fall Festareille! Luvassa on aitoa musiikillista ilottelua, eikä paikoillaan tarvitse pysyä.

Valitse konserttisi tai tule kaikkiin Festarilipulla.

To 19.8.2021 Sami Saari ja Jazzpojat feat. Kalevi Louhivuori & Jan Vaaka

Pe 20.8.2021 Slim T & Funky Pablos Collective

La 21.8.2021  Micke Björklöf & Blue Strip

Street Food – pieneen tai suureen nälkään, aulabaari avoinna koko tilaisuuden ajan

Jos nälkä yllättää, ei hätää! Ennen konserttia ja väliajalla on myynnissä Astorian palkitun keittiön herkkuja vaihtuvalta listalta.

Tule yksin, kaksin tai isommankin porukan kanssa!

 

La 21.8.2021 Micke Björklöf & Blue Strip

Tämän vuoden Free Fall Festivaalin päättää Micke Björklöf & Blue Strip – kotimaista bluesia kansainväliseen makuun! Orkesterin huilatessa yleisöä viihdyttää Dj Teo – Helsingin yössäkokemuksen tuomalla tunteella.

Micke Björklöf & Blue Strip on Erja Lyytisen ohella suomalaisista blues-nimistä kenties eniten esillä ulkomailla. Tuoreimpana osoituksena tästä yhtyeen viimeisin albumi Twentyfive Live at Blues Baltica nousi listoille Ranskassa, Australiassa ja Britanniassa.

Slide-kitaran murinaa, sujuvaa shufflea ja iskeviä kertosäkeitäkin viljelevä Micke Björklöf & Blue Strip on palkittu sekä vuoden yhtyeenä että vuoden biisistä Finnish Blues Awardseissa. Tanakkaa diskografiaa täydensi muutama vuosi sitten erityisen ansiokas Ain’t Bad Yet -studiolevy, jonka tuotti Grammy-palkittu John Porter – mm. Buddy Guyn, B.B. Kingin ja Keb Mo’n yhteistyökumppani.

Blue Stripin energinen ja positiivinen lavaesiintyminen on tuonut yhtyeelle laajan ja uskollisen kuulijakunnan. Satojen klubi-keikkojen ohella tämä ahkera keikkabändi on esiintynyt kaikilla merkittävillä suomalaisilla jazz/blues-festivaaleilla – esim. Puistoblues, Pori Jazz, Rauma Blues ja Imatra Big Band Festival. Micke Björklöf on kokoonpanoineen esiintynyt yli kymmenessä eri maassa mm. Japanissa, Ranskassa, Saksassa, Norjan Huippuvuorilla, Ruotsissa, Virossa ja Unkarissa jne. Björklöf yhtyeineen konsertoi säännöllisesti Pohjoismaissa ja yhä tiheämmin Keski-Euroopassa. Yksi tärkeistä merkkipaaluista on ollut esiintyminen maailman pohjoisimmalla blues-festivaalilla Yhdysvaltain Huippuvuorilla. TTT-Klubilla Micke Björklöf & Blue Strip esiintyi viimeksi 2016, loppuunmyydylle salille.

Levyjen ammattisoittaja Dj Teo – kokemusta jo yli 30 vuotta! Viimeisimmät soittopaikat ovat olleet muun muassa Huutokonttori, Roster, Malaga bar, On the Rock’s, Navy Jerry’s sekä lukuisia yksittäisiä ja yksityisiä soittoiltoja. Lähtökohtaisesti Teo on rock-dj ja aloittanut uransa Tavastialta. Hän aloitti 90-luvulla soittaa soulia ja funkkia sekä uudempaa tanssimusiikkia muun muassa Nylonissa ja Kaivohuoneella, ja soitto jatkuu…

Tule mukaan lauantai-illan huumaan ja huikeaan blues-tunnelmaan!

Illan kulku – aulabaari avoinna koko tilaisuuden ajan

18.00 Ovet ja baari avataan

18.30 Dj Teo
19.30 Tauko

20.00 Micke Björklöf & Blue Strip
20.45 Tauko

21.30 Micke Björklöf & Blue Strip
22.15 Dj Teo

23.15 Meno hiljenee – aulabaari avoinna yömyssyn verran
24.00 Hyvää yötä ja turvallista kotimatkaa!

 

Liput 29 € – sis. palvelumaksun sekä tuntia ennen ovelta, mikäli lippuja ei ole myyty loppuun.
Festarilippu (3 pv) 75 € – sis. palvelumaksun

 

Osta liput tapahtumaan

 

Lauantai – Micke Björklöf & Blue Strip

 

 

Festarilippu 3 päivää (to-la)

 

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

elo 21 2021

Time

18:00 - 00:00