Joulu - 2023

14

17:30

I FEEL GOOD… Unohtumaton Show& Dinner / Show ilta by Carlton Jumel Smith (USA)

I FEEL GOOD

Unohtumaton Show& Dinner ilta

by Carlton Jumel Smith (USA)

 

Astoria Klubin Show & Dinner ilta 14.12.2023 tarjoaa huikean laadukkaan musakattauksen – Carlton J. Smith & Free Fall Collective bändi- joka on nähtävä ja kuultava! Carlton J. Smith on James Brownin oppilas ja hyvin on opittu! Ennen musiikin ilotulitusta on hyvä nauttia todella herkullista illan musiikkiteeman mukaista American bufee menua elegantissa Top Lounges Astoriassa. Tämä Show & Dinner on avoin kaikille ja juhlaan ovat tervetulleita niin yritykset kuin yksityisetkin ihmiset vaikka yksin, kaksin tai isommalla seurueella. Tarjolla myös Vip pöytiä. Mahdollista on saapua katsomaan myös pelkkä show Astoria-Salin parvelta, jos tällä kertaa ei illallinen nappaa.  (pelkkää showta katsomaan saapuvat vieraat pääsevät sisään hieman myöhemmin >Kts, ohjelma alla…)

 

Artistina Smith on autenttinen ja aito: rakkaus musiikkia ja ihmisiä kohtaan suorastaan paistaa hänestä. Hän on täynnä lämpöä, valoa ja karismaa. Smith saa ihmiset laulamaan, tanssimaan, itkemään sekä ennen kaikkea pitämään hauskaa. Tutustu Carltoniin tästä ja hänenYou Tube esityksiin tästä ja tästä

Harlemista kotoisin oleva, maailman eri kolkilla esiintymässä ja viihdyttämässä kiertävä Carlton Jumel Smith on soulin ja funkin vaikuttava ja autenttinen tulkitsija. Myös Mister Soulina tunnettu Smith on kotikaupunkinsa New Yorkin musiikkipiireissä tunnettu muun muassa lukuisista esiintymisistään legendaarisella B.B. King’s Blues Clubilla.

Sekä Smithin vuonna 2019 julkaistu albumi ”1634 Lexington Avenue” että EP ”Devoted to You” (2022) ovat suomalaisen soulmusiikin eliittisarjaan kuuluvan levy-yhtiön Timmion Recordsin todellisia taidonnäytteitä.  Taustajoukoissa on häärinyt suomisoulin huippunimiä kuten Tuomo Prättälä, Jimi Tenor, Jukka Eskola sekä tuottajat Cold Diamond & Mink. Albuminsa jälkeen Smith on julkaissut ahkerasti musiikkiaan useiden eri kansainvälisten independent labeleiden kautta (mm. Colemine, Mocambo Records, Golden Rules ja LoveMeDo Records).

Harlemin maineikkaasta Apollo teatterista tuli Smithille lapsuudessa lähes toinen koti: ilta toisensa perään hän imi itseensä vaikutteita niin James Brownilta kuin muilta sen aikaisilta suurnimiltäSmithille tyypillistä onkin vahva ja sielukas tulkinta: välillä ilmaisu on kepeää, välillä suorastaan sydäntä raastavaa. Tutustu Carltonin facebook friends tästä

Joulukuisella Astoria salin keikallaan Smith nostattaa tunnelmat kattoon suomalaisen Free Fall Collective bändinsä kanssa tulkitessaan erityisesti James Brownin klassikoita kuten ”I Feel Good”, ”Sex Machine” ja ”It’s a Man’s World”. Kuuntele hänen Sex Machine versio  ja tule kuuntelemaan se livenä Astoriaan!

Free Fall Collective bändi:

Kalevi Louhivuori – trumpetti

Kalle Outila – kitara

Matias Ärrälä – basso

Arttu Kemppainen – rummut

Unto Luoto – koskettimet

 

Tässä tilaisuudessa on käytössä D.I.E laser teknologiaa sekä projection mapping video systems, jotka yhdessä tarjoavat upean ja ainutlaatuisen visuaalisen kokemuksen      

Illallinen tarjoillaan herkullisesta ja runsaasta bufeesta, jonka maut vievät kielen mennessään ja tarjolla on jokaisella jotakin!

 

 

Tule, aisti ja koe tämä ainutlaatuinen Show & Dinner ilta pikkujouluna tai ilman, ilta joka täyttää niin vatsan kuin sydämen! 

Lippujen Hinnat: Show & Dinner 100 € / Pelkkä Show 29€ (+lippupiste palvelumaksut) sis. alv:t.

 

 

Illan ohjelma  

17.30 Ovet avataan Show & Dinner vieraille – Baari avoinna

18.00 Dinner bufee – taustamusiikkia

20.00 Ovet avataan Show vieraille (parvi katsojat)

20.30 Show time

21.15 Tauko ja baari auki

22.30 Show jatkuu

23.15 Show päättyy

24.00 Ovet sulkeutuvat

 

 

Illallinen

 

Salissa on jaetut pitkät pöydät, mutta teillä on myös mahdollisuus varata oma VIP pöytä. Varaamalla VIP pöydän saatte seurueellenne oman erillisen pöydän salin parhailta paikoilta, ja hintaan sisältyy ruokailun sekä ohjelman lisäksi juomia. VIP pöydän minimihenkilömäärä on 6 henkilöä.  Kysy lisää VIP-pöydistä tero.lyyra@toplounges.fi 0500 473164

 

 

American Bufee

 

Kermainen Coleslaw Salaatti, L,G

COBB Salaatti, L,G

(kanamunaa, avocadoa, tomaattia, sipulia,

pekoni ja sinihomejuustoa)

Tomaatti- Appelsiinisalaatti L,G,VEG

Karibian Katkarapuja L,G

Chiapattaa & levitteet L,G ja humusta VEG

x x x

BBQ Kanaa L,G,

Blackened Lohta, Karpalokastike L,G

Mac&Cheese,

Vihannespaistos L,G,VEG

x x x

Juustokakku & Mansikkakastike

Minimudcake, L,G

Kahvi/tee