Joulu - 2022

01

17:30

ASTORIA KLUBI SHOW & DINNER: FRANK SINATRA NIGHT BY SAMI PITKÄMÖ

Astoria Klubin Show&Dinner ilta tarjoaa laadukasta Frank Sinatra musiikin ilotulitusta ja todella herkullista ruokaa elegantissa Top Lounges Astoria Klubissa. Tämä show on avoin kaikille ja juhlaan ovat tervetulleita niin yritykset kuin yksityisetkin ihmiset vaikka yksin, kaksin tai isommalla seurueella.

Show illan musiikista vastaa Sami Pitkämö ja Free Fall Collective bändi. Sami tunnetaan erityisesti ilmiömäisenä Frank Sinatran tuotannon tulkitsijana ja taitavana muusikkona. Hän on laulaja, lauluntekijä, muusikko, sovittaja, orkesterinjohtaja, ja tuottaja. Hän on vaikuttanut laajalti eri muusikin alueilla, aina jazzista souliin ja rockiin.

Samin debyyttialbumi ”lauluja rakkaudesta ja vähän muustakin” ansaitsi Emma- ehdokkuuden vuonna 2009. Hän on lunastanut useita musiikkialan palkintoja ja tunnustuksia kuten titteli Pori Jazzin vuoden taiteilijana vuonna 2008. Sami on johtanut yhtyeitä televisiossa (Tanssii Tähtien Kanssa, Obladii, Nevada), sekä toiminut myös tuomarina Idols- formaatissa.  Hänellä on myös yhteinen bändi Lenni-Kalle Taipaleen kanssa, ja onhan mies myös yksi jo legandaarisen Hemma Beast- orkesterin jäsenistä.

Free Fall Collective on multi-instrumentalistin, Kalevi ”Aceman” Louhivuoren, perustama huippumuusikoista koostuva bändi. Illan ohjelmisto painottuu aluksi perinteisiin sävelmiin kuten Count Basien ja Frank Sinatran tuotantoon. Luvassa siis kaikista suurimmat klassikot sekä muutama tuntemattomampi helmi tietenkään unohtamatta joulun kestosuosikkeja.

Tule, aisti ja koe tämä ainutlaatuinen Show&Dinner ilta, joka täyttää niin vatsan kuin sydämen!

 

Salissa on pitkät pöydät, mutta teillä on myös mahdollisuus varata oma VIP pöytä, juomat ja tarjoilija. Varaamalla VIP pöydän saatte seurueellenne oman erillisen pöydän salin parhailta paikoilta, ja hintaan sisältyy ruokailun sekä ohjelman lisäksi juomia. VIP pöydän minimihenkilömäärä on 6 henkilöä.  Kysy lisää VIP-pöydistä tero.lyyra@toplounges.fi 0500 473164

Vietä unohtumaton pikkujoulu Top Lounges Astorissa Frank Sinatran sävelin.

 

  

Illan ohjelma  

17.30 Ovet avataan, baari avoinna

18.00 Dinner bufee – taustamusiikkia

20.00 Ovet avataan parvi katsojille

20.30 Show time

21.15 Tauko ja baari auki

22.30 Show jatkuu

23.15 Show päättyy

24.00 Ovet sulkeutuvat

 

Illallinen tarjoillaan herkullisesta ja runsaasta bufeesta, jonka maut vievät kielen mennessään ja tarjolla on jokaisella jotakin!

Menu

 

Alkuruokia

Puutarhurin salaatti m,g
Waldorfin salaatti m,g
Lämminsavulohta & Yrttiaioli m,g

Savustettua syöttökukon rintaa,

persilja-aioli ja tomaattisalsaa m,g
Marinoitua savuhärkää m,g
Kasvissamosat, yrttidippi l
Talon leipää, savuvoi ja hummusta l

 

Pääruokia
Astorian ylikypsää karitsan entrecôtea, Stifado kastike m,g
Annan perunat l,g
Kasvigratiinia l,g
Härkäpapu frikadelleja,

 haudutettua pinaattia ja basilika-tomaattisalsaa m,g

 

Jälkiruokia
Romanoffin marjoja, vaahterasiirappikermaa l,g
Joulutorttuja l
Piparkakkuja l
Kahvi/ tee

m= maidoton, l= laktoositon, g= gluteeniton

Huomioimme muut allergiat erikseen