Huhti - 2024

20

19:00

Ilta Konstan kanssa- Mies kitara ja piano

Top Lounges Astoria Klubi ylpeänä esittää 20.4.2024;

 

Ilta Konstan kanssa- Mies kitara ja piano

 

Konsta Hietanen on artisti, laulaja, muusikko, ex-jalkapalloilija ja näyttelijä. Suuren edesmenneen Veskun tapaan Konsta tekee mitä haluaa, kun muut tekevät mitä osaavat.

 

Konstan repertuaari on erittäin laaja ja 2022 Tähdet, tähdet kisan voittaja hurmasi katsojat ja ohjelman tuomariston huimalla heittäytymisellään viikko toisensa jälkeen. Konsta sai tuomari Lilli Paasikiven suorastaan häkeltymään oopperaesityksestä ja vuodattamaan ylistysanoja muistakin esityksistä. Konstalta onnistuu loistavasti sekä hevi, ooppera, brittipop että hiphop.

 

20.4.2024 klo 20.00 Konsta astuu Astoria Klubin lavalle ja avaa vuorovaikutuksessa yleisön kanssa artistin uraansa kitaran, pianon ja kappaleiden syntytarinoiden kanssa sekä miten hänestä on tullut artisti, kuka hän on tänään. Ja tarinoita riittää useamman vuosikymmenen mittaiselta monivaiheiselta ja poikkeuksellisen uran varrelta Poika Ja Ilves elokuvan lapsitähdestä nykypäivän keikkailuun.

 

Illan aikana kuullaan lauluja pelkistettyinä osittain akustisina versioina hänen Jälki- debyyttialbumilta ja Konstan uran tärkeimmät cover biisit.

 

Astoria Klubilla on käytössä D.I.E teknologia joka tarjoaa mm. upeaa ja ainutlaatuista laser teknologiaa.

 

Tervetuloa tähän ainutlaatuiseen elämänmakuiseen iltaan Konstan, kitaran, pianon ja tarinoiden kanssa. Tätä konserttia et kuule muualla!

 

Illan aikataulu :

19:00 Ovet aukeavat – Baari auki
20:00 Show time – 1. setti
20:45 Tauko – Baari auki
n. 21:30 Show Time – 2. setti
22:15 Show päättyy – Baari auki
23:00 Ovet sulkeutuvat

 

Lippujen hinnat 32,10 € + tilausmaksut (alk. 1,50 € www.lippu.fi)